• Str. Bradului nr. 5, Iasi
 • contact@prelateiasi.ro
 • Luni-Vineri: 08:00 - 17:00
Prelate camioane Iasi

Prelate camioane si industriale Iasi

Prelate camioane si industriale

Prelatele pentru camioane și  prelatele industriale sunt produse utilizate în industria transporturilor pentru a proteja încărcătura și vehiculele împotriva condițiilor meteorologice adverse și a altor factori de mediu.

Acestea sunt fabricate din materiale rezistente, cum ar fi pânza impermeabilă, și sunt proiectate pentru a oferi o protecție durabilă și eficientă.

Iată o descriere detaliată a prelatelor pentru camioane și industriale:

 1. Materiale de calitate. Prelatele sunt confecționate din materiale durabile, cum ar fi PVC (clorură de polivinil), poliester sau alte materiale rezistente la apă și razele UV. Aceste materiale sunt alese pentru a rezista la deteriorări și pentru a oferi o protecție fiabilă împotriva intemperiilor.
 2. Impermeabilitate. Prelatele pentru camioane și prelatele industriale industriale sunt proiectate pentru a fi impermeabile, astfel încât să prevină infiltrarea apei în vehicul sau pe încărcătură. Aceasta protejează bunurile transportate de ploaie, zăpadă sau stropire de apă în timpul transportului.
 3. Rezistență la razele UV. Prelatele sunt concepute pentru a rezista la expunerea prelungită la soare și la radiațiile UV. Aceasta asigură că prelatele nu se decolorează sau se deteriorează în timp, păstrând aspectul lor și funcționalitatea pe termen lung.
 4. Montare și fixare. Prelatele sunt proiectate pentru a fi ușor de instalat și de fixat pe vehicule. Acestea sunt prevăzute cu sisteme de fixare, cum ar fi curele, capse, fermoare sau alte accesorii speciale, care permit strângerea prelatelor în jurul vehiculului, asigurând o fixare sigură și stabilă.
 5. Protecție împotriva prafului și murdăriei. Prelatele protejează încărcătura și vehiculele de praf, murdărie, resturi sau alte particule care ar putea afecta sau deteriora bunurile transportate sau suprafața vehiculului.
 6. Durabilitate și rezistență. Prelatele pentru camioane și industriale sunt construite pentru a rezista la uzură și la condiții de utilizare intensă. Acestea sunt fabricate pentru a rezista la frecare, rupere sau alte daune mecanice și pentru a oferi o protecție solidă pe termen lung.
 7. Personalizare. Prelatele pot fi personalizate în funcție de cerințele și specificațiile clienților. Aceasta include mărimi și dimensiuni specifice, opțiuni de culoare, imprimare cu logo-uri sau informații relevante pentru afacerea respectivă.

Prelatele pentru camioane și industriale reprezintă o soluție practică și eficientă pentru protejarea încărcăturii și a vehicule

Utilizare – Prelate camioane Iasi

 1. Transport rutier. Prelatele sunt utilizate în industria transporturilor rutiere pentru a proteja încărcătura transportată în camioane și remorci. Acestea pot fi utilizate pentru transportul de mărfuri generale, alimente, produse agricole, materiale de construcții și multe altele.
 2. Industria construcțiilor. Prelatele sunt utile în industria construcțiilor pentru a proteja echipamentele și materialele de construcții pe durata transportului sau depozitării. Acestea pot fi folosite pentru a acoperi și proteja schele, utilaje, scule și alte elemente necesare în șantiere.
 3. Industria agricolă. Prelatele sunt folosite pentru a proteja încărcăturile agricole precum recoltele, furajele, semințele sau alte produse agricole în timpul transportului. Ele pot asigura o protecție împotriva ploii, zăpezii sau deteriorărilor cauzate de factorii de mediu.
 4. Transportul de marfă periculoasă. Prelatele sunt utilizate și în transportul de marfă periculoasă, cum ar fi substanțe chimice, carburanți sau alte substanțe inflamabile. Acestea pot ajuta la prevenirea scurgerilor și a contaminării mediului înconjurător în caz de accidente sau incidente.
 5. Evenimente și expoziții. Prelatele sunt adesea utilizate pentru a crea spații temporare și standuri în evenimente sau expoziții. Acestea pot oferi un acoperiș temporar și o protecție împotriva condițiilor meteorologice pentru participanți, echipamente sau produse expuse.
 6. Industria logistică. Prelatele sunt esențiale în industria logistică pentru a proteja bunurile transportate și a le asigura integritatea și siguranța în timpul procesului de distribuție și depozitare.

Prelate industriale Iasi

Prelatele industriale sunt soluții versatile și utile în diverse domenii industriale. Ele sunt utilizate pentru a oferi protecție, acoperire și separare în diferite spații de lucru. Acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui domeniu.

În industria depozitării și logisticii, prelatele industriale sunt folosite pentru a crea spații suplimentare de depozitare sau pentru a acoperi bunurile și mărfurile stocate, protejându-le de umiditate, praf și alte condiții nefavorabile.

În domeniul construcțiilor și șantierelor, prelatele industriale oferă un adăpost temporar pentru echipamentele, materialele și lucrătorii implicați în procesul de construcție. Ele protejează împotriva intemperiilor și permit desfășurarea lucrărilor în condiții mai sigure și mai confortabile.

- PROMOTII -

- LUCRARILE NOASTRE -

APEL TELEFONIC

Prelate Iasi

TRIMITE MESAJ
ONLINE
Buna, suntem aici pentru a va oferi cele mai bune informatii. Cum te pot ajuta?